torsdag 2 februari 2012

Biggest loser

Ett sätt att peppa mig själv inför träningen är att titta på The Biggest Loser, jag älskar den amerikanska! Tittar även på den svenska men denna produktion kan inte riktigt mäta sig  med den amerikanska och det är ju inte så konstigt heller. I USA håller säsongen på i nästan ett halvår så man får verkligen följa med hela vägen. 

De amerikanska programmen är inte heller lika komprimerade i tid som de svenska och man får se lite mer av själva träningen. Förutom det vanliga dokusåpadramat kan man faktiskt bli inspirerad när det gäller nya sätt att träna och nya övningar. Personligen tycker jag det är kul att se vad som är poppis i USA när det gäller hälsa och träning. De har ju verkligen en annan syn på vad som är nyttigt och fokus ligger stenhårt på kaloriintag. Ingen LCHF eller GI där inte, vilket faktiskt känns lite befriande då det är det enda som gäller i Sverige just nu.


Jillian Michaels tränare i 11 säsonger


Bob Harper tränare i Biggest Loser sedan 2004

I kväll kan du alltså få en dubbel dos av The Biggest Loser! Den amerikanska kl 18 på Kanal 5 och den svenska kl 21 på TV4.


Vinnare av säsong 11 i USA Hanna Curley


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar